• Bryllupsfotograf Liste

  Vi har lavet en liste over Danmarks bedste bryllupsfotografer. Skal i giftes i Danmark og står i og mangler en fotograf til jeres bryllup? Så er denne fotograf oversigt og liste nok en god ide at tjekke ud. Et bryllup er en oplevelse for livet. Derfor skal du booke årets bedste bryllupsfotografer, så du er sikker på at få de bedste bryllupsbilleder.

  førende bryllupsfotografer

  Se de førende bryllupsfotografer i København. Book din bryllupsfotograf her og få taget de flotteste bryllupsbilleder fra jeres romantiske bryllup. Bryllupsfotograf København, Sjælland. Vi fotograferer også Nordsjælland, Midtsjælland, Sydsjælland, ja hele Danmark.

  Book i god tid

  Erfaren Bryllupsfotograf med stemningsfulle Bilder. Bryllup i Norge og Europa. Gode tilbakemeldinger og alltid god service. Alltid god service. Lager takkekort og album. Kreative og stemningsfyldte bryllupsbilleder med et stort twist af kærlighed. Book i god tid.

  Bryllupsfotograf

  Mød Danmarks bedste bryllupsfotografer. Her på siden får i en liste over de bedste fotografer til bryllup i hele Danmark.

   

   

 • \\

  BUILDING COMPELLING BRANDS

  broken image

  visually. creatively, and effectively

  Efter festen sætter vi os sammen, og I udvælger og betaler kun for præcis dé billeder, I ønsker at beholde til det nye kapitel i familiealbummet.

  Vi giver jer de visuelle minder, som om 50 år stadig kan bringe sommerfuglene tilbage i maven. Og så har I jo én ting mindre at bekymre jer om midt i alle bryllupsforberedelserne. Selvom titlen på denne side er Bryllupsfotograf København, så kører vi med glæde til andre byer på sjælland.

 • \\

  WHAT CLIENTS SAY

  broken image

  Bryllup DK

  smil du er på

  Især i efteråret, når jeg har været igennem et eller andet sted omkring 7-800 timer med vielsesceremoni-relateret arbejde gennem året, der er gået, alt fra planlægning, kjærestefotografering, fotografering på bryllupsdagen, plan redigering og komplet redigering og levering til bruden og gommen.

 • Download MY MOST RECENT CASE STUDY

  Billederne på denne side viser min stil, og det resulterer i et sæt af billeder, jeg er stolt af, at levere fra mig. Min tilgang til at fotografere bryllupper, er at fortælle den historie jeg ser med mine øjne, og skabe en god fornemmelse af, fra begyndelsen til slutningen. Min stil varierer fra superlyst og luftige at blive stoppet af de dramatiske mørke. Jeg er i kærlighed med kærlighed, og håber, at det viser i billeder, jeg skaber.

  De billeder de er deres 100% gratis at bruge, 100% færdig redigerede i høj opløsning uden logoer og vandmærker, og du får absolut alt, hvad der går gennem sortering min, ingen skjulte omkostninger, der er bare en tidløs romantisk dokumentation af brylluppet.

   

  Heldagsfotografering, bryllup fotografering.

   

  Efter du har booket mig til de næste ting på dagsordenen, at vi mødes til en fotografering, hvor vi bliver en lille smule bedre kendt, og du vil føle en smule til at stå foran kameraet, har du børn, så kan vi også gøre det til en familiefotografering, hvis du ønsker det.Dette er en valgfri del.

  Så har vi et møde for et par uger før brylluppet, hvor vi planlægger lidt, jeg ser på den placering, hvis det er muligt, og vi sætter en lille plan om, at jeg vil være tilfreds med lidt tips og råd, der kan gøre deres bryllupsdag lidt glattere. Hvis du bor langt væk, kan også træffes ved E-mail eller skype, fil vi kan også flette kjærestefotograferingen og planlægningsmøde.

   

  Når den store dag til turen, så jeg mødes i morgen og er så sammen med bruden før brylluppet ceremoni, det er tid, som jeg også er, eller hvis jeg har en assistent/andrefotograf med mig af gommen og tage nogle billeder der også i morgen.

   

  Under vielsen skydning også assistent/andre fotografen hvis jeg har en med til mig fra en anden vinkel (som galleri), end jeg gør for at give dig en smule mere variation i billederne.

   

  Når vi er færdige der, så vi går ud på placering for at skabe smukke billeder. Så er der en reception på stuen og event-rummet, og ønsker en gruppe skud, før middagen begynder, hvor jeg skyde de taler, og andre spændende ting undervejs, før vi slutter aftenen af med brudevalsen, kageskæring og hvis du har tid og virkelig ønsker stikker vi af væk fra støj af selskabet, således at du kan være bare jer to sammen og kender en lille stilhed, mens jeg fastholder dig i solnedgangen.

   

  Og har du lyst til at finde og vende det på hovedet og har en helt anden plan, så det er helt fantastisk, jeg har gjort mest ud af de Første kig til både den katolske og den tyrkiske, humanetisk, muslim, bryllup på stranden, og alt er muligt.

   

  Hvad med at vende tingene lidt på hovedet fra den traditionelle, hvad med at skulle flytte middag lidt tættere på brylluppet ceremoni, give en lidt mindre tid til den fotograf der, men i stedet tage en halv time til 45 min. i en pause på middag tættere til solnedgang, og gå ud og lave billederne i et meget bedre lys, end det er tidligere i dag.

   

  Når jeg er på de sidste par bryllupene for sæsonen, så jeg tror gerne, i bilen, på den måde, at den faktiske bryllup, der, nu er jeg begyndt at føle, at nu har jeg så haft nogle bryllup i år, jeg er træt, jeg er fuld ?
  Og så kommer jeg tilbage, og det er som om jeg bare kommer til live og går i gang, jeg ved, at på pulsen, at ja, i dag er den dag, hvor jeg vil fotografere min bedste bryllup, lige som jeg har kendt i hver eneste bryllup i den sæson, jeg er inde. Virkelig levere et stykke arbejde, som en fotograf, der sætter spor, få bruden og gommen til at kigge på hinanden og sige, at gud nu kom tårerne stod nu hårene op på ryggen, når de ser billederne.

   

  Jeg tager noget supermørkt, superdramatisk, eller superlyst og superluftig jeg se en "scene" og tænker, at nej, dette her kan jeg ikke levere i farverne, det er et billede, der bare ikke arbejde med farver, men gud, at det vil give sug i maven med en ordentlig hårdt sort / hvide behandling. Eller være virkelig rustik og kornet eller knallskarpt ren og sprekkferdig med farver. Jeg kan se det, før jeg kan tage den faktiske billede, og når jeg sidder med billeder på MAC bagefter, så genopleve jeg bryllupsdag, og når jeg kan smile, jeg kan grine, og jeg er flyttet.

   

  we love weddings in Copenhagen

   

  Det er en spændende og krævende job, du kan ikke bare gå hen til et par og sige, at du ønsker at fotografere en anden gang, fordi du ikke får det første gang, du skal have styr på tingene, selv om vejret eller din tidsplan revner, er du nødt til at være god, når det kommer.

   

  Jeg går gerne rundt med billederne i dit hoved, som endnu ikke er oprettet. Jeg tror, at vi skal turde at eksperimentere med det, der er krævende, at de ikke kan gå, satse lidt og udfordre sig selv. Hvis ikke, så kommer de virkelig gode billeder, den unikke billeder. I de fleste af de bryllupper jeg tænker, at, hov det her er igen, dette har jeg ikke gjort før. Ja jeg teste dette, enten det virker eller den virker ikke. I de værste tilfælde har jeg bare smidt væk 2minutter, og jeg er heldig, opretter jeg et trylleslag. Jeg har sjældent smidt væk, de 2 minutter på noget, der ikke fungerer, og det er grunden til at jeg elsker at være fotograf ved et bryllup, jeg får udfordret mig selv.

   

  For at gøre det samme, betyder, at de billeder, der igen og igen er, på en eller anden måde sikkert og godt, men ukonventionelle fossile brændstoffer, så kedeligt bliver det. Hellere skabe en god stemning, og derefter spille frem til de store billeder, der står godt alene som monumenter i en foto-levering er meget mere behagelige, og denne måde at arbejde på, som jeg ikke vil kede sig.

   

  Det er også lettere for bruden og gommen, der måske ikke ligefrem føler super-sikker foran kameraet, at stemningen er let og smilende, i stedet for tilpasset og statisk. Det er, når man er afslappet, glad og ustresset og smil, når dine øjne og latteren løs, at de gode billeder kommer, at den reelle uoppstilte billeder.

  Når parret kommer ind i "zonen" og bare smile sikkert gennem dagen, når billederne er virkelig med stor fornøjelse.

   

  Når jeg sidder i bilen på vej hjem efter en 10-12timer, helt udmattet, men smilende og vide, at, ja i dag, så jeg gjorde et godt job igen. Jeg ved med sikkerhed, at bruden og gommen kommer til at elske de billeder, så jeg føler, at jeg havde udholdt meget mere end 7-800timer bryllup af året. Det er derfor, jeg er en bryllupsfotograf.

   

  Den perfekte uperfekte

   

  Der er noget med analog film, som er ikke muligt direkte at sætte din finger på, det er en slags perfekt uperfekte, det er lidt kornet overflade og farve palette får du at gøre dine billeder smuk med en slags organisk følelse, man ikke opnå den ultimative skarphed, der er opnået digitalt, hvor alle de rynker og alt går godt indtil, men på den anden side en ægte og tidløs fornemmelse.

   

  Der er ikke noget problem at digitalisere film, men man kan ikke filmisere digitale billeder.

  Min levende billeder, så framkalles, der skal scannes og justeres ved Carmencita filmlab, før de bliver sendt tilbage til mig som digitale billede-filer. Du brylllupskunde få billederne leveret på præcis samme måde som almindelige billeder fra moderne digitale kameraer.

   

  4 grunde til ikke at vælge mig som deres fotograf bryllup

   

  DER ER MANGE TING AT OVERVEJE, NÅR DET KOMMER TIL AT VÆLGE HVILKE BRYLLUP FOTOGRAF TIL AT SATSE PÅ TIL HENDES BRYLLUP. SÅ EN LIDT OVERRASKENDE MÅSKE AT SE, AT JEG KAN GIVE 4 GRUNDE TIL IKKE AT VÆLGE MIG SOM DERES BRYLLUP FOTOGRAF.

   


  #1. Du er mere bekymret for snak og smiler til kameraet, end at have en afslappet og fornøjelig dag

  Min måde at fotografere et bryllup på, betyder noget helt andet end at fokusere på de to, som gifte sig, stive poseringer uden følelse er slet ikke min stil. Jeg er mere interesseret i den sande glæde og liv i dine billeder, dokumenter de gode minder, der får en til at smile, når man ser på billeder i fremtiden. For at se din bedste ven ' s reaktion, eller min mors tåre på sin kind til, når du går ind i kirken, far er nervøs for min, når han følger du op på gulvet, latter omkring bordet eller tårer af de taler, eller den virkelige følelser, du i mellem, når vi er ude og tage billeder af dig, er det vigtigste. Dette giver en omfattende pakke af billeder, som til gengæld skaber deres historie, 550, fremkaldt billeder hvor du smiler til kameraet er ikke min stil, og det er ønsket, at deres, så vi er nok ikke et godt match.


  #2. Filmfolk er vigtigere end mig

  Og med at jeg skyde billeder og ikke video, så leverer jeg en hoppe til fremtiden om, hvordan det så ud, og var den gang du var først gift, du, jeg kan være i stand til at give dig en fornemmelse af stemningen.

  En professionel fotograf på den anden side har ud over de lyde og bevægelser til at spille på for at dokumentere dagen, uanset om du leje en rigtig god, dygtig videograf, der kan formidle, hvordan det var dengang, og der, lyde, stemmer og hele pakken, lave en film, der er værd at se. Vælg en så men du skal vælge den en, der har talent og er virkelig godt, jeg har ikke set mange af dem, men de er derude, kan jeg ikke fotografere, hvad du sagde i forhandlingerne, kan det være fotograf.

   

  #3: den vigtigste Årsag til deres valg af bryllupsfotograf er den pris

   

  Selvfølgelig prisen er vigtig, og en del af grunneene i valget af et bryllup fotograf, men hvis det er den eneste grund til, og hvad du tror, de fleste ved valg af fotograf. Så kan jeg fortælle dig med det samme, at fokus er et helt andet sted, end det burde, der er mange flere vigtige årsager end blot prisen. For eksempel, fotografens stil, fotograf ' s entusiasme og hvor behageligt det er at have en fotograf med, at du efter en lang dag, talent af fotograf er også vigtigere end prisen. Hvordan "klik" dig med den fotograf, kommer fotografen til at rejse dag og være et plus, eller er den fotograf, en nødvendig person, der var der, men det var ikke behageligt at have rundt om. Hvis du er usikker på disse punkter, måske er det klogt at tænke lidt mere på sagen, hvad der er vigtigt for dig.

   

  #4. Du hader eventyr, og ønsker at have alt planlagt til mindste detalje

   

  Min måde at gøre tingene kan ændre sig i løbet af en dag

  Just-go-with-the-flow kan jeg bryde en naglet plan, fordi jeg ser for mig et perfekt billede. Det kan betyde, at jeg kan se, at lyset er perfekt, og det sted, jeg ser, er fra en anden verden, perfekt til knallbra billeder, hvis vi derefter er nødt til at standse bilen, klatre over et like klatre en smule, eller hoppe fra sten til sten i et vandløb for at komme der, jeg har sat for mig, det har en tendens til at være det, jeg kan lide spontanitet .

  Så hvis du er bange for at få lidt snavs på dine sko eller kjole er ikke perfekt, 100% ren ned i kanten efter at bryllupsbildene er taget, så er jeg nok ikke den rette person til deres bryllup.

   

  Selvom vi fotografer vil gerne tro, at vi redde liv, redde verden og miljø, så det er ikke helt rigtigt, vi er heller ikke den vigtigste person i forbindelse med deres bryllup. Det overrasker næppe, men måske nogle af de punkter, der er nævnt ovenfor gjort det.

   

  Kontakt mig, hvis du ønsker at diskutere noget af dette skrevet her. Det betyder meget for mig, og det bør være vigtigt for dig også.

   

  Jeg vil anbefale dig at finde en fotograf, der passer til dig som et par, så dagen vil være en stor fornøjelse, og du kommer til at stå tilbage med billeder, som betyder noget for dig, billeder er minder, du kan kramme dig med i fremtiden. Måske billeder er mere værd end det papir de er trykt på, måske ikke. Valget er vigtigt.

 • \\

  Landets bedste bryllupsfotograf

 • //

  GET IN TOUCH

  broken image

  Store bryllupsbilleder

   

  Store bryllupsbilleder er meget ofte om godt lys, der er en forskel mellem kvantitet og kvalitet af lys, og for os bryllupsfotografer, så er det ofte sådan, at retningen af lyset, og kvaliteten af det lys, der er til stede, er vigtigt og en god bryllupsfotograf vil arbejde på lag med lys og udnytte det på den bedst mulige måde.

   

  Det er ofte således, at den stærke sol fra en skyfri himmel er ikke noget drømmescenario for fotografering, da det ofte giver hårde skygger, og når det er så, så vil vi ofte søge skygge eller skyde fra solen for at undgå, at du til at knibe eller har hårde skygger på ansigtet.

   

  Eller tag, for eksempel, i morgen, når en god fotograf kommer ind i et værelse, vil kig gerne rundt og se forskellen på de spændende og katastrofale lys. Hold op med den fotograf, og giver fotografen frihed til at arbejde med lys, så du får det bedste ud af din bryllupsdag.